Nepalilainen
Ravintola

ravintola mount ganesh

Ravintola Mount Ganesh
Ravintola Mount Ganesh on Joensuussa sijaitseva A-oikeuksin varustettu Nepalilainen ravintola. Tervetuloa nepalilaiseen ravintolaan Mount Ganesh:iin, joka sijaitsee Joensuun ytimessä Kauppakatu 23 A:ssa. Tavoitteenamme on tuoda parasta antia esille nepalilaisesta (ja intialaisesta) ruokakulttuurista.

Nepal on maa, joka tunnetaan sen rehellisestä ja ylpeästä vieraanvaraisuudesta. Me uskomme ”AthithiDevoBhawa”, joka tarkoittaa että ”Vieras on jumala”, joten meidän pääpainomme on hyvä sydämellinen palvelu herkullisten aterioiden kanssa.

Valmistamme joka annoksen alusta asti itse tuoreiden yrttien ja mausteiden avulla, joiden avulla kokeneet keittiömestarimme loihtivat maukkaat annokset ja tekevät parhaansa antaakseen aidon nepalilaisen ruokakokemuksen ravintolassamme.

ravintola mount ganesh

Keittiömestarillamme on yli 7 vuoden kokemus nepalilaisten erikoisruokien valmistuksessa. Ravintolan tunnelma on suunniteltu parantamaan ruokailu kokemustasi hienojen maalausten ja antiikki rakennelmien avulla.

Haluamme palvella kaikkia ihmisiä vauvasta vaariin ja perheistä liikematkalaisiin. Ihmisten arvostaminen ja reiluus on meille tärkeää. Toteutamme laadukkaasti myös erikoistoiveenne kuten yksityistilaisuudet, syntymäpäivät ja muut juhlat.

Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi nauttimaan ruoistamme ja hyvästä palvelusta.

Ravintola Mount Ganesh
Kauppakatu 23A (4C)
80100 Joensuu
Puh: 040 4163717
Sähköposti: ravintolaganesh@gmail.com

Ravintola Mount Ganesh Facebook

Nepalilainen Ravintola Joensuu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *